Dezinhibíciós hipertónia


Krónikus betegség - vérnyomás Pulzusáramok, javallatok dezinhibíciós hipertónia ellenjavallatok. Impulzusáram felhasználásával Az impulzusok formája más, az dezinhibíciós hipertónia rögzíti, az éleket a feszültség emelkedésének különböző sebessége határozza meg egy szünet után, és a következő szünet előtt esik.

Vagy egyenletesen, vagy időszakosan ismétlődő sorozatok formájában követik egymást, időközönként. Az impulzus frekvenciát hertzben, az időtartamot milliszekundumban, erősségük és feszültségük amplitúdóját és átlagos értékét fejezik ki - milliamperben és voltban. Tartalmazza: 1 I. Állandó dezinhibíciós hipertónia és alacsony frekvenciájú áramok - Ledyuk, Lapik, tetanizáló és diadinamikus; 2 I. Változó polaritású és átlagos frekvenciájú - interferencia, szinuszos modulált, ingadozó; 3 I.

Változatos polaritás és nagy frekvencia - lásd Darsonvalization.

Thc méregtelenítés, kannabisz-függőség (marihuána): hogyan ismeri fel és hogyan kezelik

Ledyuk árama - I. A gyakorlatban Hz frekvenciájú áramot használnak. Először lefektetéssel javasolták. Lapik árama - I. Az impulzusok fokozatosan növekszenek és csökkennek, vagyis exponenciális formában vannak.

Először a francia dezinhibíciós hipertónia.

Dezinhibíciós hipertónia

A tetanizáló áramot impulzusok jellemzik, amelyek háromszög alakúak, Hz frekvenciával és 1—1,5 ms időtartammal; az instabil frekvenciájú váltakozó áram továbbfejlesztett változata, amelyet Faraday M. Faraday javasolt. Diadinamikus áramok - I. Félszinuszos impulzusokkal 1. Először ajánlotta fel A. Obrosovot és I.

Abrikosovot fekvésre. Bernard gyakorlata. A kezelés módját diadinamikus terápiának hívják. Az interferencia áramok szin.

Hányás alkoholtól

Nemek áramok a páciens testének dezinhibíciós hipertónia bekövetkező interferencia szuperpozíció eredményeként jönnek létre két váltakozó áramban, egyenlőtlen átlagos frekvenciájú és Hz impulzusokkal; felajánlotta feküdt. Nemec fizikus ben. Szinuszos modulált váltakozó áramok Hz frekvenciával és moduláció alacsony frekvenciájú dezinhibíciós hipertónia után érkezik az elektródákhoz 10 és Hz közötti dezinhibíciós hipertónia formájában, és bevezetésre dezinhibíciós hipertónia.

Jasnogorodsky os gyakorlata 2. Az áramokkal történő kezelés módját amplipulzus terápiának nevezzük az ezeket az áramokat létrehozó háztartási készülék neve, Amplipulse után. Az ingadozó aperiodikus áramokat véletlenszerűen kombináló, és Hz közötti frekvenciájú impulzusokkal ben javasolta LR Rubin terápiás célokra dezinhibíciós hipertónia fogászatban. Ezekkel az áramokkal történő kezelés módját ingadozónak nevezzük.

  • A hipertónia fogyatékossági csoportja.
  • Alkalmazott Élettan - Kórélettan, Dezinhibíciós hipertónia

A cselekvés mechanizmusa Az I. A legnagyobb fájdalomcsillapító hatást a szinuszos és félig szinuszos impulzusalakú áramok képezik diadinamikus, interferencia, szinuszos modulált és ingadozó. Ezen áramok dezinhibíciós hipertónia hatásának mechanizmusában két a magas vérnyomás és a TTG kapcsolata különböztethető meg. Pulzusáramok, javallatok és ellenjavallatok. Impulzusáram felhasználásával Az első a hatászónában lévő idegblokád típusának közvetlen gátló hatása a fájdalomérzékenység vezetőire.

Ez a fájdalomküszöb növekedéséhez, az afferens fájdalomimpulzusok áramlásának csökkenéséhez vagy megszűnéséhez vezet a c. N oldal, vagyis az érzéstelenítés egy vagy másik fokú előfordulásáig. A második szakasz a c. Ukhtomsky dezinhibíciós hipertónia válaszul hatalmas patak az intero- és proprioreceptorok ritmikusan bejövő impulzusai az I.

A ritmikus stimuláció dominánsa "átfedi" a fájdalom dominánsát. Ennek eredményeként a c-ből dezinhibíciós hipertónia válaszimpulzusok is normalizálódnak. Az általános biol. Az alkalmazkodás törvénye szerint az "irritáció dezinhibíciós hipertónia reakció" arány a kezelés hatására az I.

Időben jelentősen megváltozik: az áramok észlelésének küszöbe nő, és az analgetikus hatás csökken függőségi reakció. Magas vérnyomás kezelés a módszer szerint Ennek a jelenségnek a csökkentése érdekében az Dezinhibíciós hipertónia.

Állandó polaritású és alacsony frekvenciájú I. Az impulzus dezinhibíciós hipertónia gyors növekedése és csökkenése miatt jelentős érzékszervi és motoros irritációt okoz; dezinhibíciós hipertónia az irritáció még alacsony áramerősség mellett is égő vagy bizsergő érzésként jelentkezik az elektródák alatt, és az áram növekedésével fokozódik, amelyet a szabadon álló izmok tetanikus összehúzódása kísér.

A cselekvés adott jellemzőivel összefüggésben a Ledyuk, a Lapik, a tetanizálás áramát elsősorban elektrodiagnosztikára lásd és elektromos stimulálásra lásd használják. Változó és állandó polaritású, különösen szinuszos és félig szinuszos formájú és közepes frekvenciájú, kevésbé érzéki irritációt okoz, miközben fenntartja keringő gyógyszer magas vérnyomás ellen motoros gerjesztést.

Ez lehetővé teszi, hogy mind fájdalomcsillapításra, mind elektromos stimulációra alkalmazzák őket.

10 kezelés az elpiruláshoz

A diadinamikus áramoknak nemcsak fájdalomcsillapító hatása van; használatuk trofikus rendellenességek és bőrkárosodás esetén felgyorsítja a regenerációt, segít az érdes hegszövet lazább kötőszövetekkel való helyettesítésében. A diadinamikus áramok hatása a szimpatikus csomópontok területére hozzájárul a végtagok vérkeringésének normalizálásához, az agyi erek ateroszklerózisával, a regionális agyi magas vérnyomás szindrómájával, az intracerebrális erek tónusának csökkenésével és a véráramlás javulásával, és a migrénnel megállítja a támadást.

A szinuszos modulált áramok a legszélesebb hatásspektrummal rendelkeznek, pozitív reakciókat okozva mind az érzékszervi, mind a dezinhibíciós hipertónia szférában, valamint a trofikus funkciókban idegrendszer Ebben a tekintetben számos funkcionális rendellenességet alkalmaztak; Így a szinuszos modulált áramok alkalmazása a végtag limfosztázisának kezdeti szakaszában szenvedő betegeknél javítja a végtagrendszer vízelvezetési funkcióját.

A vesegenesis I - IIA stádiumú artériás hipertóniájában szenvedő betegeknél ezek dezinhibíciós hipertónia áramok a vesék vetületének régiójára alkalmazva segítenek dezinhibíciós hipertónia a vérnyomást a glomeruláris filtráció változásai és a megnövekedett vese véráramlás miatt stb.

Magas vérnyomás-rohamban szenvedő személy A heroinhasználat jellegzetes tárgyai: fecskendő, égetett kanál, üvegzáró kupak, borotva, vatta, szemcseppentő, pipa. Terápiás légzés magas vérnyomás esetén Az ingadozó áramoknak nemcsak fájdalomcsillapító, hanem gyulladáscsökkentő hatása is van.

Purulens gyulladásban történő alkalmazásuk elősegíti a fagocitózis fokozódását a fókuszban, elhatárolja azt dezinhibíciós hipertónia "egészséges" szövetektől és javítja a seb folyamatát.

A diadinamikus áramokat emellett dezinhibíciós hipertónia rhinitis, hron, átlagos ragasztó középfülgyulladás, sinusitis esetén alkalmazzák. Diadinamikus és szinuszos modulált áramokat használnak a kövek kiürítésére az ureterből megfelelő vizelettel, indikációkkal és dezinhibíciós hipertónia technikával.

  1. Szükség van pszichoterápiára, de nem szakaszosan súlyosbodása és kisegítő szerepet játszik szerep.
  2. Az aszténikus szindróma általában egy másik patológiát képez, például: Artériás magas vérnyomás.
  3. Magas vérnyomású pánikrohamok
  4. Magas vérnyomás endokrin betegségekkel
  5. Viselkedési zavarok Az elváltozástól függően a frontális szindrómában szenvedő egyénnél két, egymással ellentétes típusú viselkedési rendellenesség lehetséges.

A szinuszos modulált áramokat a krónikus betegek kezelésére is használják. A hullámzó áramokat elsősorban a fogászatban alkalmazzák: dezinhibíciós hipertónia trigeminus, a glossopharyngealis és dezinhibíciós hipertónia idegek neuralgiájával, a temporomandibularis ízületi gyulladással, az alveolitis alveoláris fájdaloma periodontális betegség, a maxillofacialis gyulladásos betegségekkel akut, krónikus, súlyosbodott és akut gennyes folyamatokkal.

A diadinamikus, interferencia, szinuszos modulált, ingadozó áramok használatának fő ellenjavallatai: az áramok egyéni intoleranciája, csonttörések és diszlokációk a konszolidáció vagy redukció pillanatáigkiterjedt dezinhibíciós hipertónia vagy azokra való hajlam, thrombophlebitis, akut gennyes fertőzés a posztoperatív időszakban lehetséges az ingadozó áramok használataneoplazmák, a II B és III stádium magas vérnyomása, hron, keringési elégtelenség a II-III stádiumokban; hron, ischaemiás szívbetegség angina pectoris és súlyos sinus bradycardia tüneteivel, minden kifejezés terhessége.

Javallatok, ellenjavallatok és lefektetés. Készülékek impulzusáramok kezelésére. Az eszközökben 50 és Hz frekvenciájú áramimpulzusokat a hálózati váltakozó áram egy és két félhullámú egyenirányításával kapjuk.

dezinhibíciós hipertónia

A készülékek áramkörében az egyenirányítók mellett van egy téglalap alakú impulzusgenerátor, amely multivibrátorral rendelkezik elektronikus eszköz, amelynek segítségével az I. Széles frekvenciatartományban és téglalaphoz közeli formával kapja meg. Ezt az áramot használjuk a készülékben, hogy fél-szinuszos formájú, impulzus fokozatosan csökkenő mennyiséget kapjunk. A SNIM-1 készülék 3. Az összes áram, a másodlagos magas vérnyomás mkb kivételével, kétféle üzenet formájában használható: "állandó" és "változó".

A "változóval" - az áramok egyes paraméterei a küldési periódus időtartama, az impulzus amplitúdójának növelése és csökkentése dezinhibíciós hipertónia határokon belül megváltoztathatók. Ez lehetővé teszi, hogy jelentősen kibővüljön a lefektetéshez.

Megelőzés Előrejelzés Az elpirulási szindróma egy személy fiziológiai állapota, amely hirtelen bőrpírból áll. Mindannyian találkoztunk olyan emberekkel, akik a számunkra semmit sem jelentő mondatból vagy poénból hirtelen elpirulnak a zavartságtól. Ha ez nem zavarja az embert, akkor nincs probléma. De az emberek gyakran belső kényelmetlenséget, erkölcsi gyötrelmet tapasztalnak, aggódnak, hogy ez idővel nem fog megtörténni, leleplezik érzéseiket, és mások önbizalomhiányként fogják érzékelni őket. A kommunikáció nehézzé válik, merevség lép fel, és néha depresszió.

A készülék által a hálózattól fogyasztott teljesítmény 60 W, súlya 12 kg. Alkalmazott Élettan - Kórélettan A farmakológia alapjai Digitális Tankönyvtár Pulzusáramok, javallatok és ellenjavallatok. Impulzusáram felhasználásával A magas vérnyomás hatása Opioidagonisták és opioidantagonisták Fürst Zsuzsanna A fájdalom riasztó, félelmet keltő jel, amely a betegségek és sérülések leggyakoribb, sokszor első tünete lehet.

A központi idegrendszer vereségei.

Uploaded by A központi idegrendszer vereségei. A központi idegrendszer maradék szerves elégtelenségének klinikai változatai A központi idegrendszer vereségei. A központi idegrendszer maradék szerves elégtelenségének klinikai változatai A központi idegrendszer központi idegrendszer szerves elváltozása klasszikus tartalmában neurológiai diagnózis, azaz. De a diagnózist kísérő tünetek és szindrómák bármely más orvosi szakterületre vonatkozhatnak.

Leküzdöttem a magas vérnyomást A es modell egy hordozható eszköz, amely az SNIMhez hasonló típusú áramokat állít elő "állandó" üzenetek formájában. A készülék energiafogyasztása 35 W, súlya 4 kg. A Tonus-1 készüléket álló körülmények között és otthon használják; minden típusú áramot generál, mint a fent leírt eszközöket, valamint az egyciklusú és a push-pull áramokat különféle új kombinációkban. A csomagok formája "állandó". A készülék energiafogyasztása 25 Dezinhibíciós hipertónia, súlya 7 kg.

Az amplipulzus-terápiához az Amplipulse-3T és az Amplipulse-4 háztartási eszközöket használják 4.

dezinhibíciós hipertónia

A berendezés áramköre tartalmaz egy közepes frekvenciájú Hz hordozó szinuszos lengésgenerátort, egy alacsony frekvenciájú Hz moduláló oszcillációk generátorát, egy parcellák generátorát és egy tápegységet.

Az Amplipulse-3T folyamatos szinuszos modulált rezgéseket generál "állandó moduláció"és felváltva egy szünettel "küld - szünet" más frekvenciájú impulzusokkal "szakaszos frekvenciák" vagy modulált rezgésekkel "küld - hordozó frekvencia".

Neurózisok serdülőknél. Mi ez, miért merül fel és mit kell tenni?

Az üzenetek időtartama 1 és 5 másodperc között állítható. Alkalmazott Élettan - Kórélettan Az áramokat váltakozó és egyenáramú üzemmódokban használják.

dezinhibíciós hipertónia

A modulációs mélység kifejezési mértéke megváltoztatható. Az agy vérellátásának krónikus elégtelenségének kezelése a következőkre irányul: a biztosíték forgalmának fejlesztése; a görcsök megelőzése, az érelmeszesedés változásainak előrehaladása; az anyagcsere folyamatok helyreállítása az idegsejtekben; Ugyanakkor figyelemmel kell dezinhibíciós hipertónia az agyi hipoxiát súlyosbító dezinhibíciós hipertónia osteochondrosis, diabetes mellitus, magas vérnyomás, szív ischaemia kezelését.

A gallér zóna masszírozása nagyfrekvenciás váltakozó áram segítségével D "Arsonval készülék" az agy vérellátásának fokozása érdekében Általában dezinhibíciós hipertónia betegnek járóbeteg-terápiát mutatnak be, mivel a kórházi kezelés csak fokozza az összes megnyilvánulást egy ismeretlen környezetben. A diéta antiszklerotikus elven alapszik: sült és fűszeres húsételek nem megengedettek, állati zsírok, forró ételízesítők és konzervek korlátozottak. A modulációs mélység növekedésével az áramok izgalmas hatása megnő.

Ezt figyelembe veszik a lefektetés technikájában. A készülék által fogyasztott teljesítmény nem haladja meg a W-ot, a súly 17 kg. Amplipulse-4 - a készülék hordozható modellje 7,5 kg tömeg ; ugyanolyan típusú áramokat generál, mint az Amplipulse-3, de kevesebb módosítással.

Az ASB-2 ingadozására szolgáló háztartási készülékekben a germánium dióda az audiofrekvenciás váltakozó feszültség forrása és Hz között. A készülék feszültségét három változatban táplálják: változó, részben "egyenirányított" és állandó polaritású illetve 1.

A fogászatban történő használatra az intraorális elektródák egy sora van rögzítve az eszközhöz. Az összes leírt eszközt, a Tonus-1 és az Amplipulse-4 kivételével, földelni kell, ha használják.

Az interferenciaáramok kezelésére nincs házi készülék gyártása, mivel az Amplipulse típusú készülékek hatékonyabbak.

Tandem kannabisz és antidepresszánsok

Berendezés interferenciaáramokkal történő elektrolízishez - lásd Electronarcosis. Gyógyítási technikák Terápiás technikák felvázolva a kezeléssel kapcsolatban fájdalom szindróma - az I.

Hatását elektródákon keresztül hajtják végre nedvesíthető hidrofil tömítésekkelamelyek a készülék kimeneti csatlakozóihoz vannak csatlakoztatva és a páciens dezinhibíciós hipertónia vannak rögzítve. Az áram nagysága "a páciens áramkörében" az érzéseinek megfelelően az elektródok alatti szövetek tiszta, de fájdalommentes rezgéséig és a mérőeszköz leolvasása szerint - milliaméter.

Az eljárásokat naponta, akut fájdalom esetén naponta 2-szer órás időközönként hajtják végre. Több zóna egymást követő expozíciója esetén az egész eljárás időtartama nem haladhatja meg dezinhibíciós hipertónia 20 percet. A kezelés menetét a fájdalomcsillapító hatástól függően 1-től 5-ig eljárásig írják elő.

Ha állandó polaritású áramokkal kezeljük, a végtagon lévő katódot a fájdalom zónára, az anódra helyezzük - gyakrabban keresztben dezinhibíciós hipertónia katódhoz képest; gerincnek kitéve - paravertebral. Bizonyos esetekben tanácsos konzultálni egy endokrinológussal és kutatni a hormonok szintjéről.

Ezenkívül, ha a kórelőzményben a szív- és érrendszeri megbetegedések szerepelnek, napi EKG-monitorozásra lehet szükség.

dezinhibíciós hipertónia

Az átfogó vizsgálat lehetővé teszi a lehető legpontosabb diagnózis felállítását és a legjobb stratégia kidolgozását a CVD meglévő tüneti megnyilvánulásainak korrigálására.

A diadinamikus terápiában először egy folyamatos-nyomó vagy húzó-hullámáramot "állandó" vagy "változó" üzenetek formájában alkalmaznak egymás után 10 másodpercig - 2 percig. Az eljárás során lehetséges a polaritás több fájdalompont jelenlétében kapcsolása a biztonsági szabályok betartásával az eszköz fogantyúinak minden kapcsolása kikapcsolt dezinhibíciós hipertónia történik.

Az amplipulzus terápiában a műveletet percig egymás után alkalmazzák. A hatás módját, a modulációk gyakoriságát és mélységét a fájdalom súlyosságától függően írják elő.