Hipertóniás orrspray. Elérhető fizetési módok


A személyes adatokra vonatkozó védelméről szóló törvények értelmében általában az alábbi jogok illetik meg Önt: az általunk tárolt személyes adataival kapcsolatos tájékoztatáshoz való jog jogában áll kérni a személyes adatainak helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását joga van melyik a jo vernyomas, hogy tiltakozzon az adatkezelés ellen saját jogos érdekünk, közérdekünk vagy profilalkotás miatt, kivéve, ha bizonyítani tudjuk, hogy az Ön érdekein, jogain és szabadságain túlmenő kényszerítő és jogos okok állnak fenn, vagy hogy az ilyen adatkezelés a cél érdekében történik, jogi igények érvényesítéséről, vagy védelméről az adathordozhatósághoz való jog panasz benyújtásának joga az Adatvédelmi Hatósághoz.

Blogarchívum

A személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását a jövőre vonatkozó hatállyal bármikor visszavonhatja. További információkért tekintse meg a személyes adatok hozzájárulása hipertóniás orrspray történő kezelését ismertető fenti fejezeteket. Amennyiben a fenti jogok valamelyikével élni kíván, kérelmét a következő címre küldje el: Neofyt, spol. Az adatvédelmi hipertóniás orrspray módosítása Jogosultak vagyunk az adatvédelmi nyilatkozat frissítésére.

PHYSIOMER HIPERTÓNIÁS ORRÖBLÍTŐ OLDAT - ML - Kígyó Webpatika

Az Adatvédelmi Nyilatkozat frissítései felkerülnek a weboldalunkra. Minden módosítás a weboldalunkon történő közzététellel lép hatályba.

férfiaknál 2 fokos magas vérnyomás magas vérnyomás 1 fok 2 fokozat 1 kockázat

Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen látogassa meg az oldalt, hogy értesüljön a vonatkozó frissítésekről. Biztonság A Neofyt intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy megvédje személyes adatait a véletlen elvesztéstől és a jogosulatlan hozzáféréstől, felhasználástól, módosítástól hipertóniás orrspray nyilvánosságra hozataltól.

  • ACC NASAL 3% ORRSPRAY 20ML SANDOZ 20ML - Sandoz Hungária Kereskedelmi Kft. - Mozsonyi Gyógyszertár
  • Szponzorált tartalom megjelent:
  • Mit szednek magas vérnyomás esetén 1 fok
  • Orrdugulás? Kezelje természetesen!
  • NeoRhin Baby | Phyteneo

Ha bármilyen kérdése van a személyes adatok védelmével kapcsolatban, kérjük, küldje el e-mailben a phyteneo phyteneo. Utolsó frissítés: Tegye ugyanezt a betegtájékoztatóban fel nem sorolt mellékhatások esetén is. A mellékhatásokat közvetlenül is jelentheti a nemzeti mellékhatás-bejelentő rendszeren keresztül.

diétás menü a szív egészségéért módszerek a vese magas vérnyomásának kezelésére

A Neofyt számára rendkívül fontos a betegek biztonsága, ezért vesszük komolyan termékeink biztonságos használatát. Kapcsolatba kell lépnünk azokkal a személyekkel, akik megkeresik a társaságunkat, a Neofytet, termékeinkkel kapcsolatban az aktuális és további információk megszerzése érdekében, válaszolni a kérdésekre vagy elküldni a szükséges anyagot.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat leírja, hogyan gyűjtjük és dolgozzuk fel az Ön személyes adatait, hogy segítsen teljesíteni azon kötelezettségünket, hogy ellenőrizzük az általunk forgalmazott gyógyszerek biztonságosságát, és ezáltal biztosítsuk valamennyi termékünk minőségét és biztonságát. Jelen adatvédelmi nyilatkozat hatálya Ez az adatvédelmi nyilatkozat azokra az információkra vonatkozik, amelyeket Öntől a nemkívánatos eseményekről szóló jelentés részeként kapunk.

Vélemények

Ha Ön a hipertóniás orrspray, az Önt érintő nemkívánatos eseményt bejelentő harmadik fél is információt szolgáltathat Önről, ami hatással volt Önre. E harmadik felek lehetnek egészségügyi szakemberek, ügyvédek, rokonok vagy a nyilvánosság egyéb tagjai. Az általunk feldolgozott információk és a feldolgozás célja A Neofyt társaságnak törvényi kötelezettsége van konkrét adatok feldolgozására a közérdek céljából az közegészségügy területén a 9.

A gyógyszergyártók, mint a forgalomba hozatali engedélyek jogosultjai kötelesek megőrizni a termékeikre vonatkozó összes dossziét legalább a gyógyszer forgalomba hozatali engedélyének időtartama alatt, és további 10 évig annak lejártát követően. Emiatt a termékeink biztonságával kapcsolatos információkat ezen időtartamig meg kell őrizni. Ha Ön egy nemkívánatos esemény alanya, az alábbi személyes adatait dolgozhatjuk fel: név és vezetknév vagy kezdőbetűk, életkor és születési dátum, nem súly és magasság, a reakciót kiváltó készítmény adatai, a termék használatának oka és módja, a reakció idején szedett vagy szedett egyéb gyógyszerek vagy készítmények adatai, információ az egyéb gyógyszerekről vagy készítményekről, amelyeket Ön szed vagy szedett a reakció idején, az Ön által tapasztalt mellékhatás részletei, egy másik, a bejelentő által relevánsnak tartott előzmény.

Orrcsepp vagy orrspray?

Ez az egészséggel, etnikai hovatartozással, vallással, szexuális élettel kapcsolatos információ. Ezeket az információkat azonban csak akkor gyűjtjük és dolgozzuk fel, ha ez releváns és szükséges az Ön válaszának megfelelő dokumentálásához, hogy megfeleljünk farmakovigilanciai, biztonsági és egyéb jogi követelményeknek.

Ezek a követelmények azért léteznek, hogy lehetővé tegyék számunkra és hipertóniás orrspray illetékes felelős hatóságoknak például az Európai Gyógyszerügynökség és más hatóságok a nemkívánatos események értékelését, és így a jövőben megelőzzük a hasonló nemkívánatos eseményeket.

Bejelentő bejelentő személyek Az Önre vonatkozó információkat akkor is feldolgozzuk, ha azokat olyan nemkívánatos esemény kapcsán adja meg nekünk, amelyet csak Ön jelent.

Hipertóniás orrspray bejelentőkre vonatkozó információkat a farmakovigilanciai jogszabályok előírásai szerint dolgozzuk fel, hogy biztosítsuk a további nemkívánatos eseményekre vonatkozó adatok nyomon követhetőségét és elérhetőségét, és lehetővé tegyük, hogy a jelentés kézhezvételét követően kapcsolatba léphessünk Önnel.

Rhinospray plus és az új Rhinospray Natural

Ha nemkívánatos eseményt jelent be, az alábbi személyes adatait dolgozhatjuk fel: név, vezetéknév elérhetőség szakma amely alapján a nemkívánatos eseményekkel kapcsolatos kérdéseket határozzuk meg, amelyeket orvosi ismereteinek várható szintjétől függően fogunk feltenni Önnekazzal a személlyel, akire a jelentés vonatkozik azaz a jelentés tárgyához. A személyes adatok megoszthatók más társaságokkal, amelyek szerződéses partnereink, ha a termékre vonatkozó farmakovigilanciai kötelezettségek teljesítése megköveteli a biztonsági információk ilyen cseréjét.

népi gyógymód a magas vérnyomás kezelésére 1 fokú magas vérnyomás kezelés

Nincs befolyásunk az Ön adatainak ezen hatóságok általi felhasználására, ilyen esetekben azonban soha nem osztunk meg semmilyen információt, amely közvetlenül egy konkrét személy azonosításához vezetne pl. Csak álnévvel hipertóniás orrspray információkat osztunk meg, például kezdőbetűket.

magas vérnyomás kockázati stádium 2-4 fok milyen ételek hasznosak a magas vérnyomás esetén

Az Ön jogai A hatályos jogszabályok értelmében Önnek joga van adatairól másolatot kérni a Neofyttól, kérni a kijavításukat, törlése vagy feldolgozásuk korlátozása, vagy kérheti ezen információk egy részének továbbítását más szervezetekhez.

Önnek jogában áll tiltakozni egy adott feldolgozás ellen. Ezek a jogok bizonyos helyzetekben hipertóniás orrspray lehetnek - például, ha bizonyítani tudjuk, hogy jogi kötelezettségünk van az Ön személyes mi a koleszterin magas vérnyomás esetén kezelésére és tárolására.

A megújult Phyteneo Megváltoztatjuk a vizuális identitást, hogy jobban ábrázolja megközelítésünk lényegét - a tudományos ismeretek és a természet erejének a kombinációja. Ami soha nem fog változni, az a termékeink magas színvonala és az a szenvedély, amellyel fejlesztjük a Phyteneo márkát.