Szájhigiénia szívroham


Egészségünk védelme érdekében számos óvintézkedést megteszünk. A kutatások során, illetve a médiában azonban kevés szó esik a szem védelméről.

szájhigiénia szívroham

A téma kapcsán Dr. Tóth Eszter szemész szakorvost kérdeztük. A magas vérnyomás - Mit kell tudni róla?

szájhigiénia szívroham

Mit lehet tenni ellene? A magas vérnyomás, a hypertonia manapság a legelterjedtebb betegség, amely miatt orvoshoz fordulunk. Minden ötödik felnőttnél előfordul.

szájhigiénia szívroham

A hipertóniás betegek közül háromból egy nem tud a betegségéről. Mivel a magas vérnyomás gyakran teljesen tünetmentes, ezért nem ritkán egészen addig nem ismerik fel, amíg olyan szövődményeket nem okoz, mint a szélütés strokevagy a szívroham.

Az anyajegyről nyáron Egy megfelelő helyen lévő csinos kis anyajegy akár a szexepilje is lehet valakinek, ez tehát pozitívum.

szájhigiénia szívroham

Szülőnek és gyermekének sokszor — nemtől függetlenül — testük ugyanazon a pontján található méretben, színben szinte azonos anyajegy. Hogyan alakul ki, veszélyes, vagy veszélytelen A kérdésekre Dr. Fenyőváry Éva bőrgyógyász szakorvos válaszol.

szájhigiénia szívroham

Készüljünk a nyaralásra, utazásra A jól megérdemelt pihenés alkalmával a fürdőruha és a napszemüveg becsomagolása szájhigiénia szívroham figyelnünk kell egészségünk megőrzésére is.

A napozás veszélyei, sérülések, rovarcsípések, emésztési problémák, vagy a szélsőséges időjárás okozta meghűlés következtében az utazókat váratlan és kellemetlen meglepetés érheti az utazás során. A gondosan összeállított útipatikáról Dr. Grecsina Anna gyógyszerészt kérdeztük.

szájhigiénia szívroham