Szívközpontú egészség, Merj hibázni!


Csak a szívünk találhatja meg az utat az új felé Kép forrása: Pinterest. Többen rájönnek, hogy nem térhetünk vissza a régi normálishoz, inkább valami újat kell létrehoznunk.

Manifesztum 39. szám (2004. november-december)

A kollektív emberiségben a tudatosság és az észlelés sok szívközpontú egészség létezik. Lehet, hogy elménk eltérő lehet a meggyőződés, a nevelés és az élethelyzetek alapján, de szívünk megtalálja a harmóniát a közös létben, ha erre vágyunk.

magas vérnyomás a szoptatás során

A szívben érjük el a szeretet, az együttérzés, a gondoskodás, a kedvesség, a megbocsátás és a megbecsülés alapvető tulajdonságait, amelyek az elkülönülés, az ítélet és a hibáztatást fölé emelnek.

Minden eddiginél többen tapasztalták és fejezték ki e gazdagodott szívminőségek bőségét az elmúlt hónapokban, felismerve, hogy valóban mi vagyunk. Azáltal, hogy szándékosan bemutatjuk ezeket a szívjellemzőket életünkben, egyedülálló lehetőségünk nyílik arra, hogy tovább ébredjünk szívünk természetes, együttérző gondozásában és vágyában, hogy harmóniában hozzuk létre a jövőt.

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése: szívközpontú nevelés

Igen, egy kis energiára van szükség a gyakorláshoz, de nem annyira, mint amennyit fel kell tölteni a stresszből és az egészségügyi problémákból, amelyek abból fakadnak, hogy a szívünk tulajdonságait és útmutatásait nem veszik figyelembe interakcióinkba és döntéseinkbe. Sokan meg vannak győződve arról, hogy ha visszatérünk a régi normához, akkor az élet fokozott kihívásai és korlátozásai új normává válnak.

hogyan gyógyult meg a magas vérnyomás

Egyre többen hajlamosak azonban azt hinni, nagyon is lehetséges, hogy valami újat alkothatunk. Az emberiség nagy része egyre inkább a szívében érzi, hogy nagyobb gonddal, együttérzéssel és tisztelettel kell kezdenünk kezelni egymást és Földünket.

Ez válhat legújabb felfedezésünkké az energiagazdaságban ha egyszer megértették.

Tovább a rovatra Az interocepció a testünkből érkező jelek érzékelése, egy kutatás a nemek közötti különbségek okait próbálja megfejteni. Több elmélet is létezik, a válasz pedig komoly szerepet játszhat a mentális betegségek kezelésében. Tapintás, látás, hallás, szaglás és ízlelés — az érzékelés öt fajtája közismert. Nem mindenki ismeri azonban az interocepciót. Ez a hatodik érzék: a testünkből érkező jelek érzékelése.

Elég ember ébred fel, hogy megakadályozza a hozzáállás és a felfogás visszahúzódását egészen a vírus előtti helyre. Egyéni és kollektív felelősségünk, hogy fenntartsuk ezt a szív lendületét, szívközpontú egészség hagyjuk, hogy ez legyen az alapunk a megnövekedett béke, szórakozás és kiteljesedés világában való megteremtéshez és boldoguláshoz.

Most tudományosan igazolódott: csakugyan utasításokat küld a többi szervnek, és azok engedelmeskednek.

A szeretet képes szívközpontú egészség létrehozni, mégis nekünk kell választanunk. Vállaljuk el mindazokat a gyakorlatokat, amelyek az ítélet, a hibáztatás és a szétválás szokásos reakcióit az szívközpontú egészség, a kedvességgel és az együttműködés javára - és saját békénkre - cserélik.

A mentális és érzelmi energiáink kezelése, az előrelátással való mozgás, valamint az együttérzés és a kedvesség fokozása ebben az időben elősegíti a megnövekedett szívenergia aktiválódásának folytatását az egész emberiségben - a bekövetkező elmozdulás kulcsfontosságú célja. Éljünk együtt ezzel a nyilvánvaló, példátlan lehetőséggel, hogy együtt létrehozzunk egy új normálisat - egy olyan világot, amelyben józan gondolkodás és jóindulatú együttműködés áll fenn egymással a legfelsőbb jó érdekében.

ne adjon haladékot a magas vérnyomás esetén

Itt van a négy gyors lépés és néhány előny, amelyet az emberek tapasztalnak. Ha stresszes állapotban van, nyugtázza érzéseit, amint megérzi, hogy nincs szinkronban, vagy közös stresszhelyzetekbe keveredik - olyan érzések, mint csalódottság, türelmetlenség, szorongás, túlterhelés, düh, ítélkezőképesség, szellemi megrekedés stb. Szánjon rövid időt és végezzen szívközpontú légzést: lélegezzen kissé lassabban, mint máskor; úgy tesz, mintha a szívén vagy az emberi nyomás hipertóniát okoz mellkasán keresztül lélegezne.

Nemcsak, hogy életben tart az oxigéndús vér pumpálásával, hanem folyamatosan elektromos áramot vesz fel és továbbít a környezetünkbe, illetve a szervezetünkbe.

Ez bizonyítottan segít koherens hullámminták létrehozásában a szívritmusában - ami segít helyreállítani az egyensúlyt és a nyugalmat a mentális és érzelmi természetben, miközben aktiválja a szív megerősítő erejét. A szívközpontú légzés során minden egyes lélegzetvételnél képzelje el, hogy a belső könnyedség érzését vonzza magához, és lelki és érzelmi természetét a szívéből kiegyenlítődéssel és öngondoskodással tölti el.

1 magas vérnyomás 1 kockázat

Amikor a stresszes érzések megnyugodtak, erősítse meg őszinte elkötelezettséggel, hogy horgonyozni és fenntartani szeretné a könnyű állapotot, amikor újra részt vesz projektjeiben, kihívásaiban vagy napi interakcióiban.