Vérnyomás 160/110


Szeretnék csatlakozni hozzátok - bár nem örülök, hogy a problémám miatt kell - viszont annak igen, hogy ilyen aranyos társaság jött össze itt.

étrend-kiegészítő magas vérnyomásról vélemények

Mindig halál alacsony volt a vérnyomásom de nem volt vele gondom csak ritkán. Ma már odáig fajult a dolog, hogy napokig nem tudok aludni max órákat.

magas vérnyomás a vizeletben

Eltudjátok képzelni milyen vacak érzés hullafáradtan felkelni reggel az ágybol??? Gondolkodtam mi lehet a gond: harmonikus, boldog családi életet élünk - ez kilöve mit stresssz tényezö.

szójaszósz hipertónia

Most nem dolgozom, itthon vagyok és vérnyomás 160/110 érzem magam a börömben - ez szintén kilöve. Minden nap tornázom - ez kilöve. Teljesen normális a testsúlyom, egy dkg felesleg nincs rajtam - ez is kilöve.

magas vérnyomás esetén mi nem

Nem dohányzom, nem iszom - ez is kilöve. Aztán ma hajnalban rájöttem - magas a vérnyomásom. Itt félek elmenni a dokihoz mert azonnal telenyomnának gyógyszerrel - ezt pedig nem akarom - 34 éves vagyok nem akarok gyógyszereken élni.

magas vérnyomás és teljes bal láb blokád

Itt olvastam, hogy páran szeditek a foghagyma kapszulát, gondoltam én is megpróbálom. Ha van ötletetek, vagy valakinek eszébe jutott valami más alternativa, ha valakinek van valami jó gondolata alvászavar ellen, azt én nagyon szivesen veszem.

2 fokú magas vérnyomás gyógyszeres kezelése

Üdv mindenkinek: Viki.